400 dager åpent kjøp ✓     Fri frakt over kr 999 ✓     Hentepunkt i Skien ✓     Superrask levering ✓     Garantert billigst ✓
Fri frakt over kr 999

Ett gram her og ett gram der!

Lagt inn av festogmoro.no den

et-gram-her-og-et-gram-der

Det er fryktelig lenge siden det rullet ut noen velvalgte ord fra bloggomaten vår, og det hadde vi selvsagt beklaget, men i mellomtiden er det ikke kommet inn ein einaste sint e-post med krav om mer. Dette betyr enten at ingen leser våre livsviktige nyheter vedrørende rosabloggere, eller at sjokket over ordpausen har blitt for mye å bære for alle millionene som daglig benker seg. I og med at vi i festogmoro.no er kroniske optimister, går vi selvsagt for siste alternativ. Første alternativ er ikke et alternativ, om vi kan si det på en nokså alternativ måte.

Dessverre har fraværet vårt hindret oss i å fortelle om alle de artige sprellene bloggefolket til stadighet kommer opp med, men én nyhet er større (eller mindre) enn alle de andre til sammen:

Sophie Elise har blitt noen gram lettere

Som de sier i Gilde: 'Ett gram her og ett gram der - Til sist ender man opp med ekte pudding!' Det er litt uklart for oss om vi skal gratulere eller kondolere, men uansett blekner vårt eget småtteri, som for eksempel snow tubes, festlige kaffekopper eller morosamme vinglass, sammenlignet med bloggebrøster.

Her har dere forøvrig en eksklusiv rabattkode (10% ut februar): ACUP

Takk for i dag, ha en trivelig dag!


Del dette innlegget← Eldre innlegg