400 dager åpent kjøp ✓     Fri frakt over kr 999 ✓     Hentepunkt i Skien ✓     Superrask levering ✓     Garantert billigst ✓
Fri frakt over kr 999

Sommersalg. Juhu!

Lagt inn av festogmoro.no den

sommer-pool-party-sommerfest-badeleker-badedyr-gigantisk-festogmoro

Jada, nå er sommeren på hell, og da smelles salgene i gang. Vi kan selvsagt ikke være noe dårligere, men mer om det senere. Dette er jo tross alt en rosablogg om rosabloggere. Denne uken kan vi melde om følgende sjokknyhet:

Isabel Raad har solgt leiligheten sin! (les mer her)

Hun skal visstnok forsøke å finne seg et skikkelig hjem innen utgangen av september, og dersom det blir knapt med tid vil tingene dumpes i boden til mor, mens hun selv endelig får litt tid til reising. Vi ønsker lykke til, og følger selvsagt spent med på utviklingen videre!

Dersom du også skal ut og reise litt sånn på tampen av sommeren, akkurat som Isabel, kan vi varmt anbefale å ta med en badering eller tre, for ikke å snakke om våre gigantiske badedyr (men pass på overvekt ved flyreiser).

Alle disse godbitene er som nevnt nå på salg (her kommer vi tilbake til det), så nå er tiden virkelig inne for å investere litt i resten av sommeren, for ikke å snakke om neste års!

Vi snakkas!

sommersalg-sommertilbud-festogmoro


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →