400 dager åpent kjøp ✓     Fri frakt over kr 999 ✓     Hentepunkt i Skien ✓     Superrask levering ✓     Garantert billigst ✓
Fri frakt over kr 999

Vår nye rosablogg! Og litt lilla, da.

Lagt inn av festogmoro.no den

need-no-approval-rosa-neon

Nå har vi i festogmoro.no jobbet knallandes hardt med å få i gang festen i over ett år, og da er det jammen på tide å blogge litt. Eller er det egentlig det? Nettet renner jo tross alt allerede over av bloggere i alle farger og fasonger, men vi har likevel lagt merke til at særlig én sjattering er sykt, sykt populær - nemlig den rosa varianten.

Dessverre er ingen av oss festogmoroere spesielt gode på rosablogging (gjetter vi). Derfor må løsningen naturligvis bli å blogge om bloggerne, slik at vi lærer ett og annet om den bloggosfæren vi tydeligvis har blogget oss inn i. Men det stresset der må vente litt, for nå er det helg, og helg betyr - du gjettet riktig - fest und schøy!

Vi er såpass morsomme at helgegøyen kommer med 10% rabatt. Bare klikk eller trykk eller gesture eller pencil eller noe på banneret under, så legges rabattkoden automatisk til i handlevognen din. Strålandes hælj, som vi sier i Grenland :)

 helgesalg-weekendsalg-10%-rabatt-festogmoro


Del dette innleggetNyere innlegg →