400 dager åpent kjøp* ✓     Fri frakt over kr 999 ✓     Fast frakt kr 49* ✓     Superrask levering ✓     Garantert billigst ✓
Fri frakt over kr 999,-

Frakt & Retur

frakt-levering-leveringstid-festogmoro


Varene sendes ut via vår logistikkpartner Bring, og vil i de aller fleste tilfeller være fremme fra 1-4 virkedager etter at bestillingen er mottatt.

Leveringsalternativer

Hos festogmoro.no kan du selv velge hvordan du ønsker å motta din forsendelse. Vi tilbyr følgende alternativer for frakt:

Pakke i postkassen (kr 49,-)* - Produktene sendes med vanlig postgang uten sporing. Ved større forsendelser mottar du hentekode pr. tekstmelding eller e-post i stedet.

*Merk at dette alternativet ikke er tilgjengelig for enkelte tunge eller store produkter, som pinatas og helium.

Pose på døren (kr 99,-)* - Hvis adressen din oppfyller kravene, kan postbudet henge pakken i en pose på døren din dersom den er for stor for postkassen.

*Merk at dette alternativet ikke er tilgjengelig for enkelte tunge eller store produkter, som pinatas og helium.

Pakke med sporing (kr 149,-) - Varene sendes som Servicepakke, og kan spores hele vegen til postkontor / post i butikk. Vi anbefaler dette alternativet om du trenger varene innen en bestemt dato.

Til bedrift med sporing (kr 199,-) - Leveres dør-til-dør på dagtid, og inkluderer sporing. Krever at du bestiller på vegne av et firma med eget organisasjonsnummer.

Pakke på døren med sporing (kr 199,-) - Forsendelsen leveres av bud mellom klokken 17 og 21 på hverdager, og kan selvsagt spores fra innlevering til utlevering.

Ved ordre over kr 999,- spanderer vi frakten!

Vi leverer kun til fastlandsnorge.

NB! Vi tar forbehold om at det kan oppstå forsinkelser hos Posten / Bring etter at pakken er sendt fra vårt lager.

Åpent kjøp i 400 dager*

Av og til kan det være gode grunner til å returnere festutstyr man ikke fikk bruk for likevel, og derfor tilbyr vi markedets beste betingelser for åpent kjøp, med hele 400 dager angrerett! Dette forutsetter uåpnet forpakning og at varene ikke er skadet. Vi setter pris på at du sender oss en melding før du returnerer, slik at vi kan gi deg riktig adresse til varemottaket.

*Merk at ved fakturakjøp via Mondido Payments / Collector Bank gjelder kun 30 dager returrett.

Reklamasjon

Hvis du opplever at et eller flere produkter ikke lever opp til våre strenge kvalitetskrav kan du selvsagt returnere varen(e) til oss, helt kostnadsfritt. Du kan da velge mellom å få tilsendt en erstatning, eller å få refundert kjøpssummen. I noen tilfeller godtar vi også at du sender oss et bilde av skaden. Uansett ber vi om at du gir oss beskjed før eventuell retur.