400 dager åpent kjøp* ✓     Fri frakt over kr 599 ✓     Fast frakt kr 59* ✓     Superrask levering ✓     Garantert billigst ✓
Fri frakt over kr 599,-

festogmoro.no sin personvernerklæring

Kravet til at virksomheter har en personvernerklæring finnes i § 19 i personopplysningsloven.

1. Behandlingsansvarlig

festogmoro.no, ved daglig ledelse, er ansvarlig databehandler. Der ansvaret er delegert, vil dette fremkomme av personvernerklæringen.

2. Formål

Nettstedets formål er å tilby produkter for salg til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner.

3. Rettslig grunnlag

Behandling av personopplysninger er hjemlet i Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven), § 8a., som gir anledning til å innhente og håndetere slik informasjon for å oppfylle en avtale med den registrerte part, i dette tilfellet å motta betaling for salg av produkter, samt levere samme til designert sted.

4. Personopplysninger som behandles

Nettstedet samler inn og behandler følgende informasjon om brukeren: navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Betalingsopplysninger behandles av tredjepart, og lagres ikke av festogmoro.no direkte.

5. Opplysningenes opprinnelse

Brukerne av festogmoro.no oppgir selv all nødvendig informasjon.

6. Frivillighet

Det er frivillig å oppgi personopplysninger for den registrerte.

7. Opplysninger til tredjepart

Informasjon om den registrerte utleveres ikke til tredjepart utover slik tilgang som er vanlig i bransjen ved bruk av e-handelplattform (Shopify med underleverandører og apputviklere), betalingsløsninger (Stripe, PayPal, Klarna og Mondido Payments med underleverandører), e-postmarkedsføring (Mailchimp med underleverandører), internettmarkedsføring (Google og Bing med underleverandører) og sosiale medier (Facebook, Twitter, Instagram og Google med underleverandører). Slik deling av opplysninger begrenses likevel til det omfang som er strengt nødvendig for å oppfylle nettstedets formål.

8. Sletting og arkivering

Informasjonen slettes eller arkiveres etter forespørsel fra den registrerte.

9. Rettigheter og lovverk

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. festogmoro.no har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av festogmoro.no sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger festogmoro.no ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Innsamling og behandling under festogmoro.no sin kontroll (se punkt 7 omhandlende tredjepart over), er ellers underlagt aktuell lovgivning i Kongeriket Norge.

10. Sikkerhet

Opplysningene er lagret på tredjepartsservere, og er underlagt de til enhver tid gjeldende sikkerhetsprosedyrer- og protokoller som disse benytter (se punkt 7 omhandlende tredjepart over).

11. Kontaktinformasjon

Eventuelle forespørsler om innsyn, retting, sletting eller generelt, kan rettes til webmaster@festogmoro.no.