400 dager åpent kjøp* ✓     Fri frakt over kr 599* ✓     Fast frakt kr 59* ✓     Superrask levering ✓     Garantert billigst ✓
Fri frakt over kr 599,-*

Pynt og Utkledning til Oktoberfest

Muggene skal heves og lederhosen trakteres. Det er tid for Oktoberfest igjen! Men hva skal du ha på deg, og hvordan dekorerer man egentlig på tysk vis?

Frykt ei, for vi i festogmoro.no har selvsagt alle svarene du trenger!

oktoberfest-festogmoro
Da kronprins Ludwig von Bayern druset til med gigantisk bryllup utenfor München i 1810, så han neppe for seg at dette skulle bli starten på en tradisjon som har overlevd i mer enn 200 år. Men det gjorde den jaggu, og da bør vi alle feire Oktoberfesten som om den var vår aller siste, for ikke å gjøre kronsprinsen sint og sur. Er det noe vi prøver å unngå, så er det sinte og sure kronprinser!
Når du planlegger Oktoberfest, er det aller første du trenger store mengder øl. Aller helst Bayer, selvsagt, men vi kan godta alt fra surt hjemmebrygg til daff studentdrikke, så lenge det skummer noe infernalsk! Neste punkt på programmet er Oktoberfest utkledning. Her er en liten huskeliste:

Videre må det pyntes og dekoreres som bare tusan:

Da trenger du vel strengt tatt ikke noe mer? Unntatt store mengder selvironi, og en dugelig porsjon med tysk frimodighet, vel og merke. "O'zapft ist!".